Preturi

Avem pachetul de servicii detaliat dar il trimitem in format electronic si doar la cerere. Pretul pentru servicii foto/ video pleaca de la 900 euro iar serviciile se asigura pe baza de contract si factura fiscala.

Intrebari frecvente

Toate fotografiile pe care le veti primi vor fi editate de catre specialistii nostri. Editarea se va rezuma la lumina, contrast, culoare si dimensiuni (crop). Retusam inclusiv textura pielii, insa doar acolo unde vom considera ca este cazul.

Se pot face si alte tipuri de editari mai avansate, cum ar fi scoaterea unor obiecte din cadru de exemplu, insa contra cost si doar in masura in care se pot realiza.

Vom fi prezenti incepand cu pregatirile de acasa si stam pana la finalul petrecerii (tort, hora miresei etc.), dar nu mai mult de ora 5 dimineata a doua zi.

Da. Avem portofoliu de clienti din toata tara :).

Nu avem o limita de fotografii sau de ore filmate. Nici inferioara, dar nici superioara.

Filmam si fotografiem atat timp cat se intampla ceva, atata timp cat exista putina „actiune”.

In orice caz nu ni s-a intamplat vreodata sa predam mai putin de 800 fotografii la o nunta sau minim 1 ora de material video final (editat). Aceste lucruri depind atat de natura si amploarea evenimentului, dar si de implicarea dvs.